В момента изпитваме проблеми с възпроизвеждането на Safari.

В момента изпитваме проблеми с възпроизвеждането на Safari.

Сравнете това с петте часа на ден, в които седят студентите и проблемът е ясен: новите градове, които се движат в работната сила, трябва да намерят начини да останат активни. От Brock Armstrong Get-Fit Guy 7 май 2019 г. 8-минутен readepisode #436 Играйте пауза Слушайте как да останете във форма след колежа, в момента изпитваме проблеми с възпроизвеждането на Safari. Ако искате да слушате аудиото, моля, използвайте Google Chrome или Firefox.

къде да стартирате вашия план за фитнес след колежа

Първо, искам да ви напомня, че има три категории на Фитнес: Движение, упражнения и тренировки.

Движението не е договарящо, ако искате да бъдете здравословна форма на живот на тази планета.

Упражнението е това, което правим, за да засилим недостатъците в ежедневното си движение.

Тренировките са това, което правим, за да постигнем конкретна фитнес или атлетична цел.

Така че, особено когато времето ви е разбито, е полезно да направите тези различия и да ги дадете приоритет в този ред: движение, упражнения и след това, ако имате време и желание, обучение.

Приоритизирайте фитнес дейностите в този ред: движение, упражнения и след това тренировки.

Как се играе това? Е, всеки ден се стремите да застанете, ходите и като цяло движите тялото си възможно най -много и възможно най -често. След това, няколко пъти седмично намерете известно време, за да се справите с моделите на движение, които не сте в състояние да постигнете инцидентен начин, като упражнявате. И накрая, ако сте „пуснали маратон“ или „смачкайте състезанието с препятствия“ в списъка си с кофи, можете да добавите в някакво посветено време за обучение.

Ще говорим за аспекта на случайното движение по -късно по -късно , но засега в моята статия, наречена как да отделя време за упражнения, предложих четири съвета за решение каква тренировка трябва да направите с ограничените минути, които имате между срещи и живот:

Съвет 1 – Изберете упражнения Това се движи възможно най -много части на тялото. Изберете неща като ходене на бели, бури, вариации на лицеви опори, скачащи крикове и други упражнения, които използват множество стави. Ако искате най -големият взрив за вашия долар, съсредоточете се върху упражненията за цялото тяло, които включват многократни движения.

Съвет 2 – Изберете упражнения, които движат бързо частите на тялото. Включете движения като солки за лекарства и хвърляния (можете да използвате най-големия си ръководство за инструкции вместо топка за лекарства, ако желаете), направете скокове на Lunge, къси твърди спринти или ако карате мотора си на работа (което горещо препоръчвам), Направете няколко бързи експлозивни интервали на колоездене далеч от всяка крачка.

Съвет 3 – Изберете упражнения, които обикновено не правите. Ако изберете упражнения, тялото ви не е запознато с тялото ви няма да е толкова ефективно при тези упражнения, така че те да доставят повече удар. Ако обикновено правите лицеви опори, опитайте се да правите повече издърпвания или ако обикновено избирате клекове, опитайте вместо това слоеметрични скокове. Не се страхувайте да го смесите-това ще направи тялото ви по-силно, по-мобилно и това ще ви помогне да изострите умствените ви умения.

Съвет 4-Направете го забавно за вас и вашия CO -Разьори. Поканете вашите събратя за кабини да отидат на разходка, да бягат, да играят фризби, футбол, да стреляте с обръчи или да се ударите на тенис топка наоколо. Обзалагам се, че вашите колеги служители ще се радват на почивката. Плюс това, науката показа, че когато се забавляваме, докато упражняваме, тя стимулира както мозъка ни, така и емоциите си.

страници

«Първи‹ Предишни123Next ›Последно» Цялото съдържание тук е само за информационни цели . Това съдържание не замества професионалната преценка на вашия собствен доставчик на здраве. Моля, консултирайте се с лицензиран здравен специалист по всички индивидуални въпроси и проблеми.

За автора

Брок Армстронг Get-Fit Guy

Брок Армстронг беше домакин на подкаста Get-Fit Guy между 2017 и 2021 г. Той е сертифициран фитнес лидер на AFLCA Group с обозначение в преносимо оборудване , NCCP и CAC Triathlon треньор и TNT сертифициран треньор. Той също е в Съвета на съветниците на Института за първичен здравен треньор и гост -член на Института за човешки потенциал.

Следвайте Facebook LinkedIn Pinterest Абонирайте се за подкаст на Get-Fit Guy Spotify Google Stitcher

Готови ли сте да останете във форма след колежа? Средният Северна Америка работи повече от 47 часа седмично и седи средно по 9,3 часа на ден. Сравнете това с петте часа на ден, когато студентите седят и проблемът е ясен: новите градове, преминаващи в работната сила, трябва да намерят начини да останат активни.

от Брок Армстронг Get-Fit Guy 7 май 2019 г. 8-минутен 8-минутен 8-минутен Readepisode #436 Play Pause Слушайте как да останете във форма след колежа, в момента изпитваме проблеми с възпроизвеждането на Safari. Ако искате да слушате аудиото, моля, използвайте Google Chrome или Firefox.

Останете годни след колежа: Препятствия, за да сте подготвени за

без фитнес

Ако, като мен , Имахте достъп до безплатен фитнес, басейн или дори членство с отстъпка до близкия клуб, може да се ужасите, за да откриете, че сега ще трябва да плащате пълна цена. Добрата новина е, че нямате нужда от членство във фитнеса, за да останете активни.

Нямате нужда Собствен домашен фитнес, ще намерите страхотни предложения в моята статия, наречени най -доброто оборудване за домашен фитнес: 7+ Essentials. И ако смятате, че това звучи скъпо, изхвърлете идеята, че вашият домашен фитнес трябва да бъде натрапчив и изпълнен със скъпо предаване. Вместо това започнете с най -големия минимум и работете оттам.

Ако не се интересувате от закупуване на съоръжения, няма проблем. Има много статии на уебсайта за бързи и мръсни съвети, очертаващи как да правите упражнения за телесно тегло, за да останете мобилни и да се поберат.

и не забравяйте, че пътуването ви може да бъде идеалното време да останете активни. Вземете страница от проучването Happy Commuter, направено от изследователите от университета McGill. Те изследваха над 3300 студенти, служители и преподаватели за ежедневните си времена за пътуване, комфорта, безопасността, разходите, времето за изчакване и дори нивото на тормоза на улиците. Резултатите им се подреждаха така:

участниците бяха най -щастливи, когато ходеха, яздеха влака или колоездеха да работят в този ред.

Участниците съобщават за по -ниско удовлетворение, когато пътуват с кола, метро или автобус, в този ред.

Ограничено време

По време на колежа може да сте имали повече свобода в графика си, за да отделите време за упражняване. Но скоро (или сега) работа на пълен работен ден ще забие по-голямата част от дневните ви часове. Тъжно е, но вярно. И това е и най -вече вярно за американските работници на свободна практика.

И така, тъй като това свободно време вече няма, ще трябва да работите по -усилено, за да отделите време за упражнения. Но следете наградата. Правенето на време за упражнения ще засили настроението ви, ще ви даде повече енергия и ще изгради увереност. Това са всичко, от което се нуждаете сега и ще продължите да се нуждаете, докато ускорявате през избраната от вас кариера.

и не забравяйте, че дори ако имате само 10 минути за посветени упражнения, останете възможно най -активни през цялото време през цялото време Денят може повече от това да компенсира липсата на време за тренировка.

Заседнал на бюро

Аз бях първият човек в офиса си, който получи постоянна работна станция (да, аз съм Този човек) и 8 години по -късно все още стоя, докато работя. Но не изпадайте в паника, не е необходимо да стоите целия ден, ако можете да намерите причина, поне веднъж на час, да се измъкнете от стола си и да преместите тялото си.

Когато работех За голяма финансова фирма в центъра на Торонто направих навик да настройвам телефонната си аларма да изгасва всеки час, за да ме подрежда, за да направя някои тайни лицеви опори, повдигане на телета, клекове, скачащи крикове или бури. Аз също се отправих към стълбището и се качих нагоре и надолу няколко полета, докато планирах следващия си проект или се подготвих за среща. Мисля за тези планирани изблици на дейност като закуски за движение.

Ставане и повишаване на сърдечната честота в продължение на четири минути, веднъж на час, ще ви получава 30 минути на ден, които вашият лекар може в крайна сметка да започне да ви заяжда за това, ако не се вслушвате в съветите ми. Плюс това, тези закуски за движение могат да изчистят главата ви и да ви пренасочат и зареждат с енергия, което ви прави по -продуктивни.

Закуските за движение могат да изчистят главата си и да ви пренасочват и зареждат, което ви прави по -продуктивни.

Когато не сте на работа, потърсете възможности да се движите и наоколо.

Никога не седнете в автобуса.

Винаги поемайте стълбите.

Ако сте на ескалатор, се отнасяйте с него като като стълби, стига да можете да го направите безопасно.

Никога не седи през търговска почивка.

Lunge, за да извадите прането си от сушилнята.

клек, за да извадите нещата от фурната.

Направете рутина за сутрешно движение, докато чакате кафето да се вари.

Игнорирайте това, което майка ви е казала и отскачайте крак или джаджа, когато можете. ; Когато искате да останете във форма след колежа, работата по цял ден за препитание наистина е препятствие, което ще трябва да преодолеете. Но си струва да се справите с предизвикателството, а не като замислена.

Ако имате нужда от малко вдъхновение, намерете най-положителния, енергичен и интересен човек в офиса си и ги попитайте какво правят извън работа. Почти мога да гарантирам, че те имат някакъв вид рутинни упражнения, някои активни хобита и че отделят време за това, че са на открито.

Просто по силата на четенето на тази статия, вие сте осъзнали потенциалните клопки на Работата в офиса, особено що се отнася до вашия фитнес. Докато се премествате в работната сила и свиквате да работите по график на някой друг, трябва да поемете контрола над времето, което трябва да се впишете в най -важните неща. Надявам се, че съм направил добър случай за разпределяне на поне част от това време за допълнително движение, упражнения или може би дори тренировки.

За повече информация за града, съвети на работното място и да се присъединя към фитнес разговора, да се насочите до facebook.com/getfitguy, twitter.com/getfitguy или brockarmstrong.com.

Също така не забравяйте да се абонирате за подкаста Get-Fit в подкастите на Apple, Stitcher, Spotify, Google Play или чрез RSS.

Ако завършвате или познавате някой, който е, има страхотен подарък за завършване, който можете да влезете, за да спечелите в момента. Бързи и мръсни съвети изпълняват ексклузивни лотарии, за да спечелят невероятен пакет от книги. Тя включва книги като съставки на готварската книга на Джейми Оливър 5, а 50 правила, които децата няма да учат в училище от Чарлз Дж. Сикс. Помислете за това като за стартов пакет за живот след колежа. Влезте за шанса си да спечелите тук. Успех!

страници

«Първо‹ Предишна123 Цялото съдържание тук е само за информационни цели. Това съдържание не замества професионалната преценка на вашия собствен доставчик на здраве. Моля, консултирайте се с лицензиран здравен специалист по всички индивидуални въпроси и проблеми.

За автора

Брок Армстронг Get-Fit Guy

Брок Армстронг беше домакин на подкаста Get-Fit Guy между 2017 и 2021 г. Той е сертифициран фитнес лидер на AFLCA Group с обозначение в преносимо оборудване , NCCP и CAC Triathlon треньор и TNT сертифициран треньор. Той също е в Съвета на съветниците на Института за първичен здравен треньор и гост -член на Института за човешки потенциал.

Следвайте Facebook LinkedIn Pinterest Абонирайте се за получаване на подкаст на Gu-Fit Guy Spotify Google Stitcher

Здравите клубове за обяд се появяват навсякъде и са чудесен начин да се храните здравословно и да спестите пари. Ето шест съвета за стартиране на успешен клуб за обяд на работното ви място.

от Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS Nutrition Diva 14 февруари 2017 г. 4-минутен Readepisode #417 Играйте пауза Слушайте как да започнете здравословен обяд Клуб В момента изпитваме проблеми с възпроизвеждането на Safari. Ако искате Виж това да слушате аудиото, моля, използвайте Google Chrome или Firefox.

Носенето на собствен обяд на работа може да ви помогне да се храните по -здравословно и да харчите по -малко пари. Но с всички останали искания към вас, може да бъде наистина предизвикателно да намерите време и енергия за планиране и приготвяне на здравословни обеди всеки ден. Ето защо обичам тази нова тенденция, която се хваща на работни места в цялата страна: Здравословни клубове за обяд.

колегите се превръщат в превръщането в здравословни обеди един за друг. Получавате здрав обяд в домашни условия всеки ден, но трябва да планирате и приготвяте обяд веднъж седмично или две. Вместо да ядете едно и също старо кисело мляко и протеинови бар на бюрото си всеки ден, участието в клуб за обяд носи някакво разнообразие в менютата за обяд и шанс да се свържете социално.

И ако смятате, че не можете да си позволите да направите действителна почивка за обяд, проучванията са установили, че работниците, които се оттеглят от бюрата си за обяд, всъщност са по -продуктивни от тези, които се хранят с прегърбени пред компютрите си .

Това е гений!

Шест съвета за успешен клуб за обяд

Ако всичко това звучи като нещо, което бихте искали да опитате, ето няколко съвета за създаване на успешен клуб за обяд.

1. Дръжте го малък. Идеалният размер за обяд клуб е 4-8 членове. Въпреки че по -голяма група означава, че ще бъдете на куката, за да готвите по -рядко, това също означава, че ще трябва да готвите за тълпа. Ако имате заинтересовани 30 души, помислете за създаването на няколко по -малки групи.

2. Направете някои мачове. Клубовете за обяд могат да бъдат забавен начин да излезете от храната си и да опитате нови неща. В същото време вашият клуб ще бъде по -успешен, когато членовете имат съвместими хранителни стилове и цели. Ако имате веган в групата, например, всеки ще трябва да е готов да се придържа към менюта за веган обяд. Ако някой има цьолиакия, всички ястия трябва да са без глутен или да имат опция без глутен. Тези, които се опитват да отслабнат, може да е по-лесно да се обединят с други, които също ограничават калориите-но тези, които следват строг подход с ниско съдържание на въглехидрати, а тези, които правят наблюдатели на тежести, може да искат да създадат отделни клубове.

Страници

12next ›Последно»

за автора

Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS

Monica Reinagel е сертифициран от борда лицензиран диетолог, автор и създател на един на най -високо класираните подкасти за здраве и фитнес на iTunes. Нейният съвет редовно се представя в The Today Show, д -р Oz, NPR, и във водещите национални вестници, списания и уебсайтове. Имате ли въпрос за хранене? Обадете се на линията за слушатели на хранителната дива на 443-961-6206. Въпросът ви може да бъде включен в шоуто.

Има ли ползи за здравето на Matcha? Какво може да направи този модерен супер режисьор за вас?

от Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS Nutrition Diva 12 април 2016 г. 4-минутна Readepisode #377 Играйте пауза Слушайте какви са ползите за здравето на Matcha? В момента изпитваме проблеми с възпроизвеждането на Safari. Ако искате да слушате аудиото, моля, използвайте Google Chrome или Firefox.

Както говорих преди, приемането на десет пъти повече антиоксиданти обикновено не осигурява десет пъти по -голяма от ползата. Има праг, отвъд който не получавате допълнителна полза – и този праг е много по -нисък, отколкото повечето хора осъзнават.

Вижте също: Можете ли да получите твърде много антиоксиданти?

Промотират ли Matcha да промотира ли Matcha Matcha Отслабване?

Почти всеки уебсайт за продажба на мачове, който прегледах цитиран проучване, което уж установи, че мачовете за пиене ще ви помогнат да изгорите до 43% повече калории всеки ден. Ако това беше вярно, можете да очаквате да започнете да губите няколко килограма седмично само като пиете матча.

Най -накрая проследих това проучване, което беше публикувано в American Journal of Clinical Nutrition през 1999 г. Всъщност не включваше Matcha. Той използва екстракт от зелен чай, който съдържа същото количество катехини и кофеин, които ще получите от сервиране на Matcha.

Субектите (всички десет от тях!) Взеха този екстракт три пъти в течение на един ден и изследователите измерват колко калории са изгорили през тези 24 часа.

Contents