Harta: județele din Indiana în roșu dublu în cea mai recentă actualizare

Harta: județele din Indiana în roșu dublu în cea mai recentă actualizare

Acest lucru i-a determinat pe lideri, printre altele, să ceară lucrătorilor din domeniul sănătății pensionari să se ofere voluntar pentru a ajuta.

Moartea contează

Creșteri puternice ale cazurilor noi sunt urmate de creșteri ale spitalizărilor, care sunt urmate de creșteri ale deceselor.

Realitatea simplă, nefericită, este că cu cât mai mulți oameni au COVID-19, cu atât mai mulți oameni trebuie să meargă la spital. Și cu cât mai mulți oameni sunt suficient de bolnavi pentru a avea nevoie de spitalizare, cu atât mai mulți oameni sunt susceptibili de a muri.

Dar câte spitalizări urmează vârfuri în cazuri depinde de intervalele de vârstă ale noilor cazuri. O creștere a cazurilor într-o comunitate universitară poate duce la mai puține spitalizări decât o creștere de dimensiuni similare într-o unitate de îngrijire pe termen lung.

Dixon a spus că numărul de persoane spitalizate rămâne adesea cu aproximativ o săptămână în urma numărului de cazuri noi. Timpul de la creșterea spitalizării până la creșterea numărului de decese poate fi de încă câteva săptămâni.

Indiana înregistrează decesele în două moduri: cele ale persoanelor care au avut un test COVID-19 pozitiv și ale celor care nu l-au făcut.

Vieți amintite: Hoosiers pe care i-am pierdut din cauza COVID-19

Cifra deceselor cu teste confirmate pozitive pentru COVID-19 este suma mai mare pe care probabil ați văzut-o în titluri.

Alkotox – știința întineririi ficatului. Aflați mai multe la https://alkotox-website.com/ .

A doua cifră este formată din ceea ce statul numește decese probabile și este mult mai mică.

„Indiana definește numărul probabil de COVID-19 atunci când un medic a enumerat COVID-19 ca o cauză contributivă de deces pentru un pacient, dar nu a fost documentat niciun test pozitiv pentru COVID-19 pentru acea persoană”, se arată în tabloul de bord al statului .

Graham McKeen, expert în sănătate publică din echipa de răspuns medical la COVID-19 a IU, a spus că se așteaptă ca numărul probabil de decese să rămână constant sau să crească mai lent, pe măsură ce testele continuă să crească și medicii continuă să găsească modalități mai eficiente de a trata persoanele care pot avea boala.

Demografie

Statul oferă informații demografice despre vârstă, sex, rasă și etnie pentru teste, cazuri și decese.

Datele despre rasă și etnie sunt comparate cu datele privind populația Biroului de Recensământ din SUA pentru a arăta cum se compară numărul de teste, cazuri și decese din Indiana cu populația în ansamblu.

Când examinăm aceste comparații, un lucru iese în evidență: bucăți mari din fiecare grup se încadrează în categoria „necunoscut”. Cursa este necunoscută pentru 15,4% din teste și 19,5% din cazuri.

Dixon a spus că acest lucru este emblematic pentru datele demografice din alte părți ale asistenței medicale, deoarece rasa și etnia sunt adesea auto-raportate. Dacă cineva care face un test COVID-19 nu dorește să bifeze caseta pentru a-și indica rasa, nu este necesar.

În timp ce Dixon a spus că aceste date lipsă le poate reduce încrederea, aceasta nu înseamnă că nu pot avea încredere că datele sunt autentice.

Harta cu coduri de culori a Indianei

Statul are o hartă cu coduri de culori care, deși a fost prezentată inițial ca un instrument pentru a ajuta liderii școlilor să ia decizii, acum determină cu ce restricții se confruntă fiecare județ.

Există patru culori:

  • Albastru: răspândire minimă în comunitate
  • Galben: răspândire moderată în comunitate
  • Portocaliu: răspândire în comunitate moderată până la mare
  • Roșu: răspândire mare a comunității

Hartă cu coduri de culori: aceste comitate din Indiana se confruntă cu noi restricții

Departamentul de sănătate de stat atribuie culori fiecărui județ pe baza ratei de pozitivitate a tuturor testelor de șapte zile și a numărului săptămânal de cazuri la 100.000 de locuitori.

Mai întâi, un sistem de puncte notează fiecare județ pentru ambele valori. Punctele unui județ sunt apoi adunate. Suma respectivă determină în ce categorie se va încadra județul în acea săptămână.

Un județ trebuie să îndeplinească criteriile unei categorii mai mici timp de două săptămâni consecutive înainte de a i se permite să se mute în jos.

Harta se actualizează la prânz în fiecare miercuri folosind date de la ora 23:59 duminica din acea săptămână.

Raportarea de la reporterul de sănătate IndyStar Shari Rudavsky a contribuit.

Contactați reporterul de transport IndyStar Ethan May la [email protected] sau 317-402-1058. Urmărește-l pe Twitter: @EthanMayJ .

Guvernatorul Eric Holcomb a spus că cifrele COVID-19 din Indiana pun statul într-un loc „în care nu vrem să fim niciodată”.

„Când vorbiți că județele sunt roșii, statul Indiana este în flăcări”, a spus Holcomb miercuri în timpul conferinței de presă săptămânale.

Toate cele 92 de județe din Indiana sunt clasificate ca având răspândire comunitară moderată până la mare a COVID-19, plasându-le în categoriile portocaliu și, respectiv, roșu ale statului.

Harta: județele din Indiana în roșu dublu în cea mai recentă actualizare

Un nou maxim de 36 de județe se află în categoria roșie, mai mult decât dublu față de 16 raportate săptămâna trecută.

Niciun județ nu este considerat a avea o răspândire comunitară minimă sau moderată. În ultimele săptămâni, doar un județ a rămas în categoria galbenă pentru răspândire comunitară moderată.

Statisticile specifice arată, de asemenea, o răspândire și mai mare prin unele măsuri, a spus Holcomb. De exemplu, fiecare județ este clasificat ca roșu pentru numărul de cazuri la 100.000 de locuitori.

În săptămâna care a urmat Ziua Recunoștinței, Indiana a fost singurul stat care a avut peste 1.000 de cazuri noi pe zi la un milion de oameni, conform COVID Tracking Project, o organizație de voluntari condusă de The Atlantic.

Sapă mai adânc: Cum să citești tabloul de bord zilnic al coronavirusului din Indiana

Site-ul web situează Indiana la o medie de 1.025 de cazuri noi pe zi, mai mult decât orice alt stat, între 30 noiembrie și 6 decembrie.

Holcomb a subliniat, de asemenea, numărul de spitalizări în Indiana, care este de peste 3.200 miercuri. Holcomb a spus că peste 400 de Hoosiers sunt nou spitalizați în fiecare zi.

„Nu vreau să zăbovim în acest cartier mai mult decât suntem”, a spus Holcomb.

Reporterii IndyStar Shari Rudavsky și Ethan May și jurnalistul vizual Stephen Beard au contribuit la acest raport.

Contactați-o pe Lydia Gerike, Fellow Pulliam, la [email protected] sau urmăriți-o pe Twitter la @LydiaGerike.

În săptămâna trecută, dr. Gabriel Bosslet a avut grijă de mai mulți pacienți cu COVID care au murit singuri, fără familiile lor alături.

El a văzut cât de stresați și stresați au devenit el și colegii săi, în special cei care lucrează în spitale mai mici, care ar putea avea puțini medici de îngrijire critică în personal.

Și acele experiențe sfâșietoare l-au îndemnat să acționeze.

Bosslet, care lucrează la Spitalul Universitar de Sănătate IU și Eskenazi Health, conduce un efort de a-l convinge pe Hoosiers să semneze un angajament de a încetini răspândirea. Petiția Hoosier COVID Crisis cere oamenilor să evite adunările, să poarte o mască, să facă vaccinul atunci când este disponibil și să susțină sprijinul financiar guvernamental pentru persoanele care suferă de efectele economice ale pandemiei.

Majoritatea oamenilor fac ceea ce ar trebui pentru a opri răspândirea, crede Bosslet. Dar semnarea angajamentului va transmite celor aflați în gard și factorilor de decizie politici că oamenii ar dori să se unească pentru a reduce numărul de cazuri de coronavirus și de vieți pierdute din cauza bolii.

„Aceasta este o voce pentru acei oameni care să spună, suntem cu toții în asta împreună”, a spus Bosslet, de asemenea, profesor asistent de medicină clinică la Indiana University School of Medicine. „Cred că minoritatea este foarte vocală și majoritatea nu avea microfon.”

După ce a auzit despre medicii din alte state care se unesc pentru a-și exprima preocupările, Bosslet a decis să organizeze un efort similar în Indiana. În urmă cu aproximativ o săptămână, a susținut o sesiune Zoom la care a invitat medici pe Twitter din toată Indiana.

La trei zile de la lansare, angajamentul are peste 4.600 de semnături, dintre care mai mult de jumătate provin de la membrii comunității.

Medicii speră că liderii de stat iau măsuri suplimentare pentru a reduce răspândirea

Miercuri, guvernatorul Eric Holcomb a ordonat suspendarea procedurilor elective pentru următoarele trei săptămâni pentru a se asigura că spitalele au suficient personal și spațiu pentru a avea grijă de o creștere suplimentară a pacienților cu COVID-19 care ar putea urma după Ziua Recunoștinței.

Unii dintre medicii semnatari speră că, dacă suficienți oameni se înscriu, conducerea statului va lua în considerare pași suplimentari pentru a reduce răspândirea. Dr. Lyle Fettig, medic de îngrijiri paliative la Eskenazi Health, a spus că ar dori să vadă statul să urmeze modelul Michigan, unde barurile și restaurantele sunt la pachet sau numai în aer liber, iar educația pentru studenții de la nivel secundar și mai sus este îndepărtată.

În schimb, semnatari precum Fettig speră că legislatura va lua măsuri pentru a sprijini lucrătorii și întreprinderile esențiale, astfel încât oamenii să nu fie forțați să aleagă între a merge la un loc de muncă cu risc crescut de COVID-19 și a-și pune pe masă. El a tratat în spital pacienți pentru boală acută non-COVID-19, care atunci când este momentul să fie externat, trebuie să rămână mai mult timp deoarece îngrijitorul lor familial a dezvoltat simptome de COVID-19.

COVID-19 îi afectează pe alții care caută tratament

În calitate de chirurg de traumatologie și îngrijiri critice la IU Health Methodist, dr. Jennifer Hartwell nu își petrece zilele îngrijind pacienții cu COVID-19. În schimb, ea tratează oameni care se pot găsi brusc și neașteptat în spital.

Cu toate acestea, pacienții ei simt adesea impactul creșterii COVID-19. Este posibil ca aceștia să fie nevoiți să aștepte mai mult pentru un test sau o procedură, sau mai mult pentru a obține un pat în secția de terapie intensivă. Și vede impactul pe care COVID-19 îl are asupra tuturor colegilor ei, care îngrijesc pacienți fără beneficiul de a avea familia prezentă.

Deci numele lui Hartwell apare primul pe gaj.

„O singură voce nu este foarte eficientă, dar puterea unui singur mesaj pentru toată lumea este o modalitate excelentă de a ne împuternici ca lucrătorii din domeniul sănătății să avem o voce colectivă”, a spus ea. „De asemenea, sper că putem spune adevărul și să transmitem un mesaj puternic celor care sunt în conducere.”

În calitate de fondator al paginii de Facebook Hoosier COVID-19 Update, Bosslet aude adesea de la persoane din afara profesiei de sănătate care își exprimă îngrijorarea cu privire la modul în care merg cifrele și mulți își exprimă dorința de a ajuta la schimbarea chestiunilor.

Această petiție oferă un loc în care oamenii cu minți similare, atât lucrătorii din domeniul sănătății, cât și nu, își pot împărtăși preocupările, a spus Bosslet.

„Nu există nicio altă modalitate de a cuantifica câți dintre noi suntem în acest trib, acest trib care crede că acest lucru este real, în curs de desfășurare”, a spus el. „Acesta este o modalitate prin care acești oameni să se unească cu toții.”

Contactați reporterul IndyStar Shari Rudavsky la [email protected]. Urmărește-o pe Facebook și pe Twitter : @srudavsky.

Producătorii de top de vaccinuri prevăd că un vaccin sau vaccinuri ar putea fi disponibile încă de la începutul anului 2021 și cel puțin două doze promise vor fi gratuite sau la un cost redus pentru toți americanii.

Vorbind în fața unui subcomitet al Camerei, marți, directorii de la AstraZeneca, Johnson & Johnson, Merck, Moderna și Pfizer au spus că obiectivul lor este de a avea vaccinuri eficiente disponibile cât mai curând posibil, respectând în același timp toate liniile directoare de siguranță și reglementare.

Niciunul dintre directorii din domeniul farmaceutic nu s-ar angaja să aibă un vaccin pregătit pentru publicul larg înainte de începutul anului 2021, în ciuda întrebărilor repetate ale membrilor Camerei.

Statele Unite au investit până acum aproape 2,3 miliarde de dolari în efortul de a găsi un vaccin care să oprească SARS-CoV-2, virusul care provoacă COVID-19, care a ucis peste 140.000 de americani.

Siguranța a apărut ca o preocupare cheie în rândul parlamentarilor, cu câțiva directori presanți asupra faptului dacă viteza fără precedent de dezvoltare a vaccinurilor sau reglementările guvernamentale potențial laxe ar pune publicul în pericol. Toți participanții au spus că siguranța nu va fi compromisă.

Administrația pentru Alimente și Medicamente a lansat îndrumări extinse care acoperă ceea ce ar fi necesar pentru ca un vaccin să fie aprobat pe 30 iunie. Una dintre cerințe a fost ca orice vaccin să fie eficient cu cel puțin 50% în prevenirea infecțiilor cu COVID-19.

Niciuna dintre interacțiunile AstraZeneca cu autoritățile de reglementare nu a indicat că a existat vreo scădere a standardelor, a declarat vicepreședintele executiv Menelas Pangalos.

Dr. Julie Gerberding, vicepreședinte executiv și director pentru pacienți pentru Merck, a declarat că compania a fost „ușurată” că FDA a insistat să aplice aceleași restricții de siguranță pe care le aplică tuturor vaccinurilor.

Dr. Macaya Douoguih, șeful departamentului de dezvoltare clinică și afaceri medicale pentru Johnson și Johnson, a oferit ipotetic că, dacă îndrumările FDA ar fi schimbate pentru a necesita doar 10% eficacitate, Johnson & Johnson nu și-ar elibera vaccinul.

Celelalte trei companii au spus că nu o vor face.

„Nu îl vom vinde cu preț, nu doamnă”, a spus președintele Moderna, dr. Stephen Hoge.

Gerberding de la Merck a spus: „Nu, nu vom vinde vaccinul la preț”.

Contents