Lions Mane Gummies – Este rar ca COVID-19 să aibă rezultate severe pentru copii.

Lions Mane Gummies – Este rar ca COVID-19 să aibă rezultate severe pentru copii.

Noua definiție nu va fi aplicată focarelor mai vechi.

Dacă această schimbare ar fi fost implementată la începutul lunii septembrie, când mulți elevi s-au întors la sălile de clasă, statul ar fi putut exclude aproape 25% din noile focare școlare raportate în acel interval de timp.

Focarele din campusurile universitare și programele de îngrijire a copiilor/tineret vor fi în continuare numărate dacă există două sau mai multe cazuri asociate. De asemenea, pragul de două cazuri va continua să fie considerat un focar în alte setări, cum ar fi la restaurante, birouri, șantiere de producție/construcții și altele.

Mai mult:Liderii locali din domeniul sănătății din Michigan doresc mandat de mască K-12 lions mane gummies official website la nivel național după amenințări, hărțuiri

Mai mult:CDC aprobă vaccinurile de rapel Pfizer COVID-19 pentru lucrătorii esențiali, de 65 de ani și peste, alții

Purtătoarea de cuvânt a departamentului, Lynn Sutfin, a recunoscut că schimbarea poate duce la mai puține focare raportate în școlile K-12. Dar ea a spus că departamentul a urmat procedura standard și și-a schimbat definiția din cauza îndrumărilor Consiliului de Stat și Epidemiologi Teritoriali .

Ea a spus că schimbarea „reprezintă evaluarea unui corp mai mare de participare la sănătatea publică și a fost foarte verificată și aprobată”.

Consiliul a emis îndrumări specifice școlii pe 6 august lions mane gummies, care notează că nu există un standard național pentru numărul de cazuri care constituie un focar. Asta a dus la confuzie, potrivit consiliului. Definițiile au variat de la două cazuri la 15 cazuri, în funcție de stat.

În linii mari, ea a spus că un grup de lucru național a ajuns la definiția actualizată a focarului după o deliberare substanțială. Grupul a considerat că este mai ușor să urmărească informațiile necesare pentru a arăta un focar care implică cel puțin trei persoane, spre lions mane gummies official deosebire de două.

„Cred că provocarea este în cazul a două cazuri într-o școală sau într-un cadru individual, a fost foarte greu de stabilit dacă acești indivizi au avut sau nu întotdeauna contact unul cu celălalt”, a spus Hamilton.

„Așa că am vrut să stabilim un prag în care, în esență, am putea spune, cu un anumit nivel de încredere, să credem cu adevărat că are loc mai mult decât o transmitere sporadică”.

Este mai dificil să se efectueze urmărirea efectivă a contactelor în școli, a spus Hamilton, sugerând că experții trebuie, în general, să obțină informații de la părinții care au devenit mai puțin receptivi în ultimul an.

Cu toate acestea, ea a spus că asta nu înseamnă că o școală nu ar putea avea un focar care să implice doi elevi.

"Este greu. Nu este o știință perfectă", a spus Hamilton, un epidemiolog care a frecventat anterior Universitatea din Michigan.

Schimbarea pragului a ceea ce constituie un focar în școlile K-12 de la două cazuri la trei, dar nu în alte situații, va face foarte dificilă compararea focarelor pe baza locului de expunere, a spus Dawn Misra, președintele departamentului de epidemiologie și biostatistică. la Universitatea de Stat din Michigan.

„Este un fel de prostie să ai două standarde diferite. Nu are în întregime sens. … Ce este special la școli?” ea a spus.

Cu cât de transmisibilă este varianta deltă și știind că multe școli K-12 au renunțat la cerințele de mască și alte măsuri de atenuare anul acesta, „realitatea COVID este că dacă două sau trei persoane sunt bolnave, vor fi 10 cazuri într-un cuplu. de zile”, a spus Misra. Cea mai bună modalitate de a proteja elevii și familiile lor și de a menține școlile deschise este de a primi vaccinuri în brațele celor lions mane gummies official care sunt eligibili pentru vaccinurile COVID-19 și de a solicita măști.

„Datele de stat arată cele mai mari rate de cazuri în rândul tinerilor cu vârste între 10 și 19 ani, dintre care majoritatea au opțiunea de a fi vaccinați”, a spus ea.

La nivel de stat, școlile K-12 au raportat 74 de noi focare cu două cazuri asociate începând cu 7 septembrie, potrivit departamentului de sănătate . Adică aproximativ un sfert din cele 306 de noi focare înregistrate în acea perioadă.

Mai mult: Cazurile de COVID-19 în școlile din Michigan s-au dublat într-o săptămână: Unde există focare

Mai mult: Proiectul de lege pentru bugetul Michigan interzice mandatele de stat privind vaccinurile COVID-19, multe reguli locale de măști școlare

Guvernatorul Gretchen Whitmer și directorul departamentului de sănătate Elizabeth lions mane gummies official website Hertel au refuzat să instituie un mandat de mască la nivel de stat. În schimb, au cerut liderilor locali din domeniul sănătății și educației să instituie o astfel de regulă.

Cu toate acestea, liderii locali din domeniul sănătății le-au cerut în mod repetat oficialilor de stat să impună măști în toate școlile, spunând că cerințele de mozaic care variază în funcție de județ și de district școlar conduc la răspândirea lions mane gummies virusului.

„Conformitatea este la nivelul consiliului”, a spus Norm Hess, director executiv al Asociației Michigan pentru Sănătate Publică Locală. „Și asta este foarte îngrijorător pentru că anul trecut, când au existat îndrumări și ordine mai uniforme și respectarea mascării în sălile de clasă, transmiterea în sălile de clasă a fost destul de bine limitată.

„Dar anul acesta este un joc de minge cu totul nou. Există măști, nu există măști, există tot felul de variații în politici. Credem că valul iminent va fi mai rău, că vom vedea o creștere care este mult mai rău. și că vom avea mai multă transmisie la clasă.”

Unii administratori locali au fost confuzi și frustrați după ce Whitmer nu a dezavuat imediat părți din bugetul de stat care ar reține finanțarea de la departamentele de sănătate județene care au comandat măști în școli.

Biroul lui Whitmer a indicat de atunci că guvernatorul consideră că acest limbaj este neconstituțional și inaplicabil.

Două noi studii publicate vineri de Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA au descoperit că școlile fără cerințe de mască au înregistrat rate mult mai mari de transmitere a coronavirusului decât cele cu mandate de mască.

Date de la aproximativ 1.000 de școli din județele Maricopa și Pima din Arizona, în perioada 15 iulie-aug. 31 a constatat că șansele lions mane gummies site unui focar de coronavirus asociat școlii au fost de 3,5 ori mai mari la cei fără cerințe de mască decât la cei cu aceștia.

Un alt studiu a analizat focarele din școlile K-12 din 520 de județe din SUA, între 1 iulie și septembrie. 4. Cei cu reguli de mască au avut o rată de transmitere de 16,32 cazuri la 100.000 de studenți. Cei fără cerințe de mască au avut o rată de transmitere de 34,85 la 100.000 de studenți.

Este rar ca COVID-19 să aibă rezultate severe pentru copii. Cu toate acestea, spitalizările de coronavirus în rândul copiilor sunt în creștere în Michigan, iar studenții au capacitatea de a răspândi boala la sutele de mii de adulți care lucrează lions mane gummies în școlile din întreaga țară și la rudele lor acasă.

Luni, 35 de copii cu cazuri suspectate sau confirmate de coronavirus au fost admiși pentru tratament în spitalele din întreaga țară. În comparație cu doar 13 copii spitalizați cu cazuri suspecte sau confirmate în urmă cu două luni.

În fiecare zi, săptămâna trecută, peste 315 de copii din Michigan cu vârsta sub 12 ani au fost nou diagnosticați cu virusul – adică o creștere de 80 de cazuri la copii pe zi față de săptămâna anterioară.

Contactați-l pe Dave Boucher: [email protected] sau 313-938-4591. Urmărește-l pe Twitter @Dave_Boucher1.

O mulțime de studenți demascați au intrat în liceul din Manchester marți dimineață, încălcând un mandat al Departamentului de Sănătate al județului Washtenaw care impune tuturor elevilor de la K-12 să poarte măști în interior pentru a încetini răspândirea coronavirusului.

Incidentul a fost surprins pe video și distribuit miercuri pe rețelele de socializare .

Întrebat despre modul în care va fi pus în aplicare mandatul de mască, un adjunct al șerifului care supraveghea situația a spus: „Nu voi forța pe nimeni. Nu pun măști nimănui. Asta nu e treaba lions mane gummies official mea. Acesta este un ordin al Departamentului de Sănătate județean.”

Scene similare s-au jucat marți la mai multe școli din Manchester Community Schools, un district la aproximativ 20 de mile sud-vest de Ann Arbor, a declarat Susan Ringler Cerniglia, ofițerul de informații publice al departamentului de sănătate .

Studenții demascați, a spus ea, au fost izolați și nu au permis să se amestece cu alți studenți din interior.

"Era un grup destul de mic de oameni. Ceea ce au făcut a fost să meargă înainte și să permită acelor indivizi demascați să intre în clădirile școlii, dar apoi au fost într-o zonă separată, cred că în bibliotecă sau în alt spațiu separat", a spus Ringler Cerniglia. „Deci, acei studenți și-au petrecut ziua în acea lions mane gummies official zonă și nu au participat la cursuri și nu s-au amestecat cu alți studenți”.

MDHHS: Elevii expuși la COVID-19 pot rămâne la școală cu teste, măști

Mai mult: județul Washtenaw emite mandat de mască, cerințe de carantină pentru școlile K-12

The lions mane gummies official Free Press a lăsat mesaje miercuri pentru superintendentul școlilor comunitare din Manchester, Bradley Bezeau, dar nu a primit un răspuns imediat.

Deși departamentul județean de sănătate are autoritatea conform codului de sănătate publică de a emite amenzi și sancțiuni, inclusiv acuzarea contravenienților pentru contravenție, Ringler Cerniglia a spus că speranța este ca liderii școlilor să poată colabora cu părinții și elevii pentru a asigura respectarea mandatului de mască, care a intrat în vigoare marți.

Oamenii legii au fost acolo, a spus ea, pentru a se asigura că situația nu va scăpa de sub control.

"Au fost acolo pentru a se asigura că lucrurile sunt în principiu ordonate și pentru a menține această ordine. Dar nu era treaba lor la acel moment încă să pună în aplicare mandatul de mască", a spus Ringler Cerniglia.

„Primul proces este să lăsați școala să se ocupe de asta cu politicile și procedurile existente și să rămânem în contact cu ei. Dacă ajungem atunci până la punctul de a avea nevoie de aplicare suplimentară din partea departamentului de sănătate, vom merge mai departe cu asta și probabil să lucreze cu forțele de ordine pentru a face asta.”

Purtătorul de cuvânt al biroului șerifului din județul Washtenaw, Derrick Jackson, a fost de acord.

„Oamenii legii sunt acolo pentru a menține pacea, pentru a ajuta oamenii să mențină calmul, pentru lions mane gummies site a calma situațiile, pentru a explica și pentru a sfătui”, a spus Jackson. „Nu suntem acolo pentru a cita oameni pentru o încălcare (de sănătate publică).

„Ceea ce a funcționat pentru noi de cele mai multe ori este să explicăm membrilor comunității și să ne asigurăm că înțeleg ce este ordinea (de sănătate publică) și ce se poate întâmpla”.

Măștile se numără printre măsurile de atenuare pe care Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA și departamentul de sănătate de stat le recomandă pentru a reduce răspândirea virusului în școlile K-12, unde numărul focarelor lions mane gummies official website aproape s-a triplat într-o săptămână.

Treizeci de noi focare de coronavirus în școlile K-12 au fost raportate săptămâna aceasta în Michigan. Printre acestea sunt incluse cazuri care implică 34 de elevi și personal de la trei școli din Midland — Adams Elementary, Chestnut Hill Elementary și Woodcrest Elementary și 20 de studenți și personal la trei școli din Livingston County — Parker Middle School și Three Fires Elementary din Howell și Farms Intermediate. în Brighton. Cel puțin 12 membri ai echipelor de fotbal din liceul Renaissance din Detroit și de juniori au contractat virusul.

Mai mult: 12 Jucătorii de fotbal din Detroit Renaissance au COVID-19. Echipele universităților și JV în carantină

Mai mult: Scrisoare rasistă trimisă unui medic din Michigan care susține mandatele de măști școlare lions mane gummies site, vaccinurile COVID-19

Nu există un mandat de mască la nivel de stat pentru școlari sau personal, așa că liderii departamentelor locale de sănătate și din districtele școlare iau decizii adesea controversate cu privire la necesitatea lor – stârnind proteste și chiar amenințări cu moartea.

În ciuda acestui fapt, 229 de districte școlare din Michigan au acum cerințe privind măștile – fie adoptate de districtele școlare locale, fie de departamentele locale de sănătate – care afectează mai mult de 750.000 de elevi sau 60,5% dintre elevii din Michigan, a declarat miercuri biroul guvernatorului Gretchen Whitmer.

„Districtele și liderii locali de sănătate publică ar trebui să continue să lucreze împreună pentru a implementa liniile directoare privind măștile și pentru a crea acceptarea la nivel de comunitate, ceea ce duce la rezultate mai bune și o mai bună aderență la politicile care mențin copiii, profesorii, personalul și părinții în siguranță”, a spus Whitmer. într-o declarație.

Cu toate acestea, ratele cazurilor de coronavirus în Michigan rămân ridicate pe măsură ce tulpina delta extrem de contagioasă a virusului se răspândește. Miercuri, Michigan a adăugat 2.364 de cazuri nou confirmate – cel mai mare total de cazuri noi de o singură zi din mai – și o creștere de peste 2.000% față de un minim mediu de șapte zile de 110 cazuri noi zilnice raportate pe 28 iunie.

Spitalizările din cauza virusului au crescut cu 495%, la 1.309 miercuri, de la minimul din 9 iulie, de 220 la nivel de stat.

Procentul de teste pozitive pentru coronavirus raportat de stat continuă, de asemenea, să crească, în medie de 10,6 lions mane gummies official% în ultimele șapte zile, comparativ cu un minim de 1,2% la sfârșitul lunii iunie.